Windows: Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) koodia varten tai ohjaimen allekirjoitusvarmenne

Koodin allekirjoitusvarmenteen tai Windowsin allekirjoitusvarmenteen pyytämistä varten sinun on annettava meille varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR), joka on laadittu sillä koneella, jota käytät koodin allekirjoittamiseen. Käytämme tämän tiedoston tietoja pyyntösi vahvistamiseen ja tietojen antamiseen jokaiselle, joka lataa koodiasi tai ohjaimesi.

Jos käytät Windows 7 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa, voit laatia CSR:n Microsoft Management Consolen (mmc.exe) avulla.

On tärkeää, että laadit CSR:n paikalliselta koneeltasi etkä verkkopalvelimelta, jossa tiedostosi on verkkohotellissa.

Lisää MMC:hen varmennelisäosa

1. Syötä Windowsisi hakuun mmc ja käynnistä sitten Microsoft Management Console -sovellus napsauttamalla sitä.
  2. Napsauta Tiedosto-valikosta Lisää tai poista laajennus...
  3. Napsauta Varmenteet ja sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse Tietokonetili ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Valitse Paikallinen tietokone ja napsauta sitten Valmis.
  6. Valitse OK.

Luo CSR ja yksityinen avain

1. Laajenna MMC:ssä Varmenteet (Paikallinen tietokone) ja sen jälkeen Henkilökohtainen.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Varmenteet ja siirry sitten seuraaviin valikoihin: Kaikki tehtävät > Lisätoiminnot > Luo mukautettu pyyntö.
  3. Napsauta Seuraava.
  4. Napsauta Active Directory -rekisteröintikäytäntö.
  5. Napsauta Malli-kohdassa WWW-palvelin.
  6. Varmista, että Pyyntömuoto on PKCS #10 ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Napsauta kohdan Tiedot vieressä olevaa alaspäin osoittavaa nuolta ja napsauta sitten Ominaisuudet.
  8. Valitse Tyyppi -valikosta seuraavat arvot, syötä vastaava Arvo ja napsauta sitten Lisää:
    Laji Arvo
    Yleinen nimi Yrityksesi tai organisaatiosi nimi
    Organisaatio Yrityksesi tai organisaatiosi nimi
    Paikka Yrityksesi tai organisaatiosi osoite
    Osavaltio Alue, jolla yrityksesi tai organisaatiosi sijaitsee
    Maa Maa, jossa yrityksesi tai organisaatiosi sijaitsee
  9. Napsauta Yleistä-välilehteä ja syötä sitten Kutsumanimi, jolla voit viitata varmenteeseen.
  10. Siirry Yksityinen avain -välilehteen, napsauta Avaimen tyyppi ja valitse sitten Valmista yksityinen avain vientikelpoiseksi.
  11. Napsauta OK ja sen jälkeen Seuraava.
  12. Selaa sijaintiin, johon haluat tallentaa tiedoston, kirjoita Tiedostonimi ja napsauta sitten Valmis.

Varmenteen allekirjoituspyyntösi (CSR) on nyt tallennettu tiedostoon, johon tallensit paikalliselle koneelle.

Tämä prosessi laatii myös yksityisen avaimen, jota tarvitset myöhemmin laatiaksesi PFX-tiedoston koodisi tai ohjaimesi allekirjoittamista varten.