Office 365 GoDaddyltä Ohje

Windows Phone: Sähköpostin käyttöönottaminen

Voit käyttää Office 365 -ohjelmistoa GoDaddy-palvelun kautta Microsoft Windows Phone -puhelimellasi sekä sähköpostia että kalenteria varten.

1. Pyyhkäise Käynnistä-näytöllä vasemmalle ja kosketa sitten Asetukset.
  2. Kosketa sähköposti + tilit.
  3. Kosketa Lisää tili ja kosketa sitten Outlook.

Joissakin puhelimissa vaihtoehtoina saattaa olla Exchange tai Office 365, ei Outlook.

4. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja kosketa sitten Kirjaudu.

Windows Phone yrittää määrittää sähköpostitilisi automaattisesti. Jos tämä onnistui, siirry vaiheeseen 8.

5. Jos näet viestin, , emme löytäneet asetuksiasi. Kosketa Lisäasetukset ja anna sitten seuraavat tiedot:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Sähköpostiosoite Anna tilisi täydellinen sähköpostiosoite.
    Salasana Anna tilin salasana.
    Käyttäjänimi Anna tilisi täydellinen sähköpostiosoite uudelleen.
    Verkkotunnus Kirjoita vain @-merkin jälkeiset osat sähköpostiosoitteestasi. Esimerkiksi kivaesimerkki.com
    Palvelin Kirjoita outlook.office365.com
  6. Valitse Palvelin edellyttää salattua (SSL) yhteyttä.
  7. Kosketa Kirjaudu.
  8. Kosketa OK, jos Exchange ActiveSync pyytää sinua vahvistamaan käytännöt tai asettamaan salasanan.

Aika helppoa, vai mitä? Napauta Posti Windows-puhelimen postikuvake, ja sinun pitäisi nähdä omat viestisi siellä. Varmista luomalla viesti ja lähettämällä se itsellesi, että pystyt lähettämään sähköpostiviestejä.