Wix: Muuta MX -tietueitasi

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Wixissä, sinun on päivitettävä siellä olevat MX -tietueesi.

1. Kirjaudu sisään Wix -tilillesi .
  2. Valitse Tilaukset -kohdasta Verkkotunnukset .
  3. Napsauta Omat verkkotunnukset -kohdassa Lisäasetukset .
  4. Napsauta Muokkaa DNS: ää .
  5. Lisää seuraavat DNS -tietueet:
  6. Napsauta Tallenna DNS .

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Wixin asiakastukeen numeroon 1 800 800 600-0949.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.