No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Wix: Muuta MX -tietueitasi

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Wixissä, sinun on päivitettävä siellä olevat MX -tietueesi.

1. Kirjaudu sisään Wix -tilillesi .
  2. Valitse Tilaukset -kohdasta Verkkotunnukset .
  3. Napsauta Omat verkkotunnukset -kohdassa Lisäasetukset .
  4. Napsauta Muokkaa DNS: ää .
  5. Lisää seuraavat DNS -tietueet:
  6. Napsauta Tallenna DNS .

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Wixin asiakastukeen numeroon 1 800 800 600-0949.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.