Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

WooCommerce -sähköpostimallin muokkaaminen

Muokkaa WooCommerce -sähköpostien ulkoasua mukauttamalla sähköpostimalliasi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja napsauta Sähköpostit .
  3. Sinun pitäisi oletuksena siirtyä Asetukset -välilehteen. Tässä voit hallita lähettäjän tietoja ja muokata WooCommerce -sähköpostin oletusmallia.
    Huomautus: Voit esikatsella, miltä malli näyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililaitteella vaihtamalla laitteita mallinäkymän oikeaan yläkulmaan.
  4. Valitse muokkaa , jos haluat muokata mallipohjaa.
  5. Tee muutokset seuraaviin asetuksiin tarpeen mukaan:
    Huomautus: Jos haluat palauttaa jonkin näistä oletusasetuksiin, napsauta ”nollaus”. Muista, että oletus ei sisällä omia muutoksiasi, vaikka olisitkin aiemmin tallentanut ne.
    • Mukautus : Voit muokata sähköpostisi ulkoasua, kuten taustaa ja sähköpostin leveyttä, säilö -osiossa. Otsikko-, runko- ja alatunnisteosioiden avulla voit muokata näitä osia.
    • Säilö : Säilö -osiossa voit määrittää sähköpostin taustavärin ja -leveyteen.
    • Otsikko : Otsikko -osiossa voit lisätä otsikkokuvan ja tyylittää sen. Lisää otsikkokuva napsauttamalla ”lisää kuva”. Voit valita WordPress -mediakirjastostasi tai ladata uuden kuvan. Jos et lataa kuvaa palvelimeen, myymälän logon paikkamerkkiä mallissasi ei näytetä sähköpostiviesteissäsi.
      Jos haluat muokata otsikkotyyliä, voit muuttaa otsikon taustaväriä, tekstin väriä, fonttiryhmää ja fonttikokoa.
    • Runko : Runko -osiossa voit muokata sähköpostin tekstin tyyliä. Voit määrittää eri tyylejä otsikoille, kappaleille ja painikkeille. Voit myös mukauttaa rungon taustaväriä.
    • Alatunniste : Alatunniste -osan avulla voit muokata alatunnisteen tyyliä ja sisältöä. Samaa alatunnistetta käytetään kaikkiin sähköposteihisi, joten varmista, että olet geneerinen! Alatunnisteen tekstissä voit käyttää yhtä käytettävissä olevista paikkamerkkeistä. Paikkamerkit päivittyvät dynaamisesti asiaankuuluvilla tiedoilla, kun sähköpostiasi lähetetään. Joten jos muutat kaupan nimeä tai URL -osoitetta, sinun ei tarvitse tulla muuttamaan sitä kaikissa sähköposteissasi.
      • Esimerkki: Kiitos ostoksestasi{site_url} !
      • Asiakas näkee: Kiitos ostoksestasi example.com -sivuston ostamiseen!
  6. Kun olet tyytyväinen muutoksiin, muista tallentaa mallipohjasi!
    Huomautus: Jos sähköpostillesi on olemassa räätälöityjä PHP -malleja, sähköpostieditorimme käyttäminen korvaa mukautetut mallipohjat. Ennen tallennusta varmista, että haluat tehdä tämän. Huomaa, että koodisi pysyy ennallaan asiaankuuluvassa PHP -tiedostossa.