WordPressin määritystiedostoon tehtävät muutokset

Joskus WordPressin oletusasetukset tai webhotellitilisi eivät vastaa verkkosivustosi laajennusten tai teeman tarpeita, joten sinun kannattaa muokata niitä. Kun muutat määritystiedostoja, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Soita tukinumerollemme, ja yksi asiantuntijoistamme voi tehdä sen sinulle maksua vastaan.
  • Tee se itse noudattamalla alla olevien taulukoiden ohjeita.

WordPress Premium -tuki

Tukiasiantuntijamme voivat tarjota sinulle seuraavat palvelut maksua vastaan:

• Ota käyttöön määritetty PHP -moduuli
  • WordPress-sivuston latausrajan muuttaminen (PHP-asetus)
  • Muistin rajoitusten muuttaminen aikakatkaisujen vähentämiseksi (PHP-asetus)
  • Muokkaa PHP -asetuksen arvoa
  • Virheenkorjaustilan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen
  • Luo määritystiedosto
    • .htaccess
    • .user.ini
    • php.ini
    • web.config
  • wp_cache-välimuistin käytöstä poistaminen
  • WordPress-määritystiedoston todennusavaimien luonti
  • FTP-kehotteen poisto asennettaessa tai päivitettäessä laajennusta

Tee se itse

Jos haluat päivittää asetukset itse, päivitä tiedostojen asetukset alla olevan taulukon artikkelin avulla.

Jos haluat tehdä sen itse, katso Vaikeus
Siirrä cPanel-verkkosivustoni FTP:llä ja FileZillalla Perus
Muokkaa tiedostoja Linux -verkkohotellitililläni Perus
Muokkaa tiedostoja Windows -verkkohotellissa Perus
Editing files in Web & Classic hosting Perus
Verkkohotellitilin PHP-asetusten muuttaminen Keskitaso