WordPress-hallinta Ohje

WordPress-hallinnan palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell)

Kun olet ottanut SSH:n käyttöön hallitun WordPress-tilisi kohdalla, voit muodostaa yhteyden asiakasohjelmalla SSH:n kautta seuraamalla näitä ohjeita.

Vaaditaan: Tarvitset seuraavat työkalut näiden vaiheiden suorittamista varten:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä SSH-asiakasohjelmasi.
  2. Anna SSH-yhteyden muodostamista varten isäntä (verkkotunnuksesi tai IP-osoitteesi) ja portti (SSH:ta varten 22).
  3. Anna pyydettäessä FTP-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.

Lisätietoja

• Tarkat vaiheet SSH-yhteyden luomiseen riippuvat käyttämästäsi SSH-asiakasohjelmasta. Lisätietoja on PuTTY- ja Terminal-ohjelmien dokumentaatiossa.
  • Löydät yleisiä SSH-komentoja WordPress-sivustollesi WP-CLI-käsikirjasta.