WordPress-hallinta Ohje

WordPress-hallinta: sftp-, SSH- ja phpMyAdmin-tunnistetiedot

WordPress-hallinta on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten sinulla ei pitäisi olla tarvetta tilisi taustajärjestelmien käyttöön. Jos kuitenkin haluat tehdä tämän, me myönnämme sinulle pääsyn seuraaviin osioihin:

• sFTP – tilisi tiedostojen hallintaa varten
  • SSH – tilisi hallinta komentorivin kautta – tämä ei tarjoa root-käyttöoikeutta (ainoastaan Yritys- ja Professional-tilien käytettävissä)
  • phpMyAdmin – tilisi tietokannan hallintaan

SSH-käyttö on mahdollista vain Yritys- ja Professional-tyyppisten WordPress-hallinta-sopimusten kautta.

Näin löydät sFTP-, SSH- ja phpMyAdmin-tunnistetietosi

1. Kirjaudu sisään yhdyskäytävään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  2. Napsauta Asetukset sen WordPress-sivuston kohdalla, jota haluat käyttää.
  3. Siirry SSH & sFTP- tai Tietokanta-välilehteen.
  4. Jos et ole vielä ottanut SSH:ta käyttöön ja haluat käyttää sitä, valitse Ota SSH käyttöön.
  5. Napsauta Salasanan vaihto, jos haluat tarkastella käytettävää salasanaa.

Et voi muuttaa tätä salasanaa.

6. Valitse OK.

sFTP

Voit käyttää näitä tietoja tilisi yhdistämiseksi kolmannen osapuolen FTP-asiakasohjelmaan, kuten FileZilla. Saat lisätietoja Yhteyden muodostaminen verkkohotelliisi FileZilla-sovelluksella (FTP)-artikkelin osiosta Yhteyden muodostus verkkohotellitiliin FileZillan avulla.

Suosittelemme verkkohotellitilisi IP-osoitteen (lisätietoja) käyttöä isäntänä FTP-asiakasohjelmassasi.

Kun muodostat yhteyden, jotkin FTP-asiakasohjelmat sijoittavat sinut palvelimeen juurikansioon. Anna siellä kotihakemistosi ja siirry sitten käyttäjänimesi kansioon.

Sivustosi tiedostot ovat html-hakemistossa.

WordPress-hallinta muodostaa sFTP-yhteyden käyttäen porttia 22. Et voi käyttää muita kuin sFTP-yhteyksiä (eli esim. FTP-yhteyksiä).

SSH

Voit käyttää näitä tietoja SSH-yhteyden muodostamiseen tiliisi käyttäen tiettyä sovellusta, kuten PuTTy (Windows) tai OpenSSH (Mac/Linux).

WordPress-hallinta-asiakkailla ei ole root-tason käyttöoikeutta tileihinsä.

phpMyAdmin

Jos haluat kirjautua sisään phpMyAdmin-työkaluun, napsauta phpMyAdmin-URL-osoitetta. Kirjaudu sitten sisään sinulle toimitettujen tunnistetietojen avulla.