WordPress-laajennuksen asentaminen FTP:n avulla

Sinun on ehkä asennettava jokin WordPress-laajennus FTP:n kautta. Tämä vaihtoehto voi olla hyödyllinen suurten tai mukautettujen laajennusten kohdalla. Tarvitset FTP-asiakasohjelman tiedostojen siirtämistä varten. Suosituksemme on FileZilla.

Huomautus: Sinun tulee ladata laajennuksen .zip-tiedosto paikalliselle tietokoneellesi ennen kuin aloitat (noudata laajennuksen mukana toimitettuja latausohjeita).

1. Pura laajennuksen tiedostot paikalliselle tietokoneellesi (Windows tai macOS).
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Paikanna FileZillan Remote site -osiossa oman WordPress-sivustosi kansio.
  4. Siirry /wp-content/plugins-kansioon.
  5. Paikanna FileZillan Local site -osiossa laajennuksen kansio paikallisella tietokoneellasi.
  6. Vedä ja pudota laajennuksen kansio Local site -osiosta Remote site -osioon.
    vedä ja pudota tiedostoja

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Kun olet asentanut laajennuksen, sinun on aktivoitava se WordPressin sisältä.