WordPress-laajennuksiin liittyvien virheiden vianmääritys

Voit diagnosoida WordPress-laajennusten ongelmia alla olevien ohjeiden avulla.

Valmistele WordPress-sivustosi vianmääritystä varten:

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä tai muutoksia.
  2. Poista kaikki välimuistilaajennukset käytöstä.
  3. Poista WP_CACHE käytöstä, jos sivustosi käyttää sitä.

Etsi laajennuksiin liittyviä virheitä:

1. Ota WordPress-virheenkorjaustila käyttöön.
  2. Käy sivustossasi ja tarkista, onko siinä PHP-virhe.
  3. Jos PHP-virhe on olemassa, tarkista, onko plugins-hakemisto tiedostopolussa. Alla on esimerkki:
    Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/html/wp-content/plugins/basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Jos tiedostopolku sisältää laajennuksia (“plugins”) , tämä merkitsee, että ongelma on virheessä mainitussa laajennuksessa, ja voit aloittaa ongelman korjauksen.
  5. Jos virhe ei ole näkyvissä verkkosivustossasi, sinun on tuotava se esiin:
  6. Jos yksityiskohtaiset virheet näyttävät PHP-virheen, voit aloittaa sen korjaamisen.
  7. Jos et löydä virhettä, sinun kannattaa poistaa kaikki laajennukset käytöstä, jos et ole vielä tehnyt niin.
  8. Ota laajennukset käyttöön yksi kerrallaan, kunnes ongelma tai virhe ilmestyy uudelleen.
  9. Kun virhe tapahtuu, olet todennäköisesti löytänyt sen taustalla olevan laajennuksen. Tämän jälkeen voit siirtyä korjaamaan sen.