GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

WordPress: Määritä sähköpostin rekisteröintilomakkeen laajennus

Ensimmäinen vaihe GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeen lisäämisessä WordPress -sivustollesi on laajennuksen hankkiminen ja määrittäminen. Vaikka sinulla ei vielä olisi GoDaddy Email Marketing -tiliä, laajennus määrittää sellaisen sinulle.

Huomautus: Jos käytit ohjattua määritystoimintoa WordPress -sivustosi luomiseen, laajennus lisätään automaattisesti. Vahvista tämä napsauttamalla Laajennukset ja etsimällä GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeet . Jos se on olemassa, voit siirtyä rekisteröintilomakkeen luomiseen tai muokkaamiseen .

1. Vie hiiri WordPress -hallintapaneelissa Laajennukset -kohdan päälle ja valitse Lisää uusi .
  2. Etsi hakukenttää käyttäen GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  3. Napsauta GoDaddy Email Marketing -laajennuksessa Asenna nyt .
  4. Napsauta Aktivoi laajennus .
  5. Napsauta laajennusten luettelossa GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeet -kohdassa Asetukset .
  6. Seuraavat pari vaihetta riippuvat siitä, onko sinulla jo GoDaddy Email Marketing- tai GoDaddy -tili.

Jos sinulla on… Tee sitten tämä…
    GoDaddy -sähköpostimarkkinointitili
    1. Napsauta Tilin tiedot -kohdassa Kirjaudu sisään tästä .
    2. Anna GoDaddy -tilisi yleinen sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään .
    3. Napsauta GoDaddy Email Marketing -tiliä, jonka haluat yhdistää WordPress -laajennukseesi. Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .
    GoDaddy -tili, mutta ei GoDaddy Email Marketing -tiliä
    1. Napsauta Tilin tiedot -kohdassa Kirjaudu sisään tästä .
    2. Anna GoDaddy -tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään . Sinulle näytetään sivu, jolla voit luoda uuden GoDaddy -tilin Email Marketing.
    3. Anna etunimesi , sukunimesi ja yritys . Hyväksy käyttöehdot ja valitse Luo tili . Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .
    Ei tiliä
    1. Valitse laajennuksen asetussivun yläosassa olevasta bannerista Rekisteröidy nyt .
    2. Luo tili antamalla sähköpostiosoite , käyttäjänimi , salasana ja tukipalvelun PIN -koodi . Napsauta Hyväksyn . Sinulle näytetään sivu, jolla voit luoda uuden GoDaddy -tilin Email Marketing.
    3. Anna etunimesi , sukunimesi ja yritys . Hyväksy käyttöehdot ja valitse Luo tili . Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .

7. Anna sähköpostiosoitteesi Käyttäjänimi -kentässä GoDaddy Email Marketing -laajennuksen asetussivulla ja kirjoita avain API -avain -kenttään.
  8. Napsauta Tallenna asetukset . Sinun pitäisi nähdä vahvistusviesti, että kaikki on valmista!