GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

WordPress: Muokkaa sähköpostin rekisteröitymislomaketta

Kun olet asentanut GoDaddy -rekisteröintilomakkeet -laajennuksen, voit valita haluamasi rekisteröintilomakkeen, muokata olemassa olevaa lomaketta tai luoda aivan uuden lomakkeen.

1. Siirrä hiiren osoitin WordPress -hallintapaneelissa Asetukset -kohtaan ja valitse GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  2. Napsauta Lomakkeet -välilehteä.

Huomautus: Jos tililläsi ei ole rekisteröitymislomakkeita, GoDaddy Email Marketing Rekisteröitymislomakkeet -laajennus luo sinulle rekisteröitymislomakkeen.

3. Vie hiiri rekisteröintilomakkeen päälle, jota haluat muokata, ja napsauta Muokkaa lomaketta GoDaddy Email Marketing -kohdassa . Tämä avaa GoDaddy Email Marketing -tilisi Rekisteröitymislomakkeet -alueen. Seuraavista oppaista saat apua rekisteröintilomakkeen muokkaamiseen:

Huomautus: Rekisteröitymislomakkeesi muodostaa WordPress -teemasi tyylin, joten älä tee mitään muutoksia rekisteröintilomakkeen teemaan, väreihin tai otsikkoon, ellet näytä tätä lomaketta myös jossain muualla.

4. Jos haluat luoda aivan uuden lomakkeen, katso lomakeluettelon alapuolelta ja valitse Luo uusi rekisteröintilomake .