GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

WordPress: Muokkaa sähköpostin rekisteröitymislomaketta

Kun olet asentanut GoDaddy -rekisteröintilomakkeet -laajennuksen, voit valita haluamasi rekisteröintilomakkeen, muokata olemassa olevaa lomaketta tai luoda aivan uuden lomakkeen.

1. Siirrä hiiren osoitin WordPress -hallintapaneelissa Asetukset -kohtaan ja valitse GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  2. Napsauta Lomakkeet -välilehteä.

Huomautus: Jos tililläsi ei ole rekisteröitymislomakkeita, GoDaddy Email Marketing Rekisteröitymislomakkeet -laajennus luo sinulle rekisteröitymislomakkeen.

3. Vie hiiri rekisteröintilomakkeen päälle, jota haluat muokata, ja napsauta Muokkaa lomaketta GoDaddy Email Marketing -kohdassa . Tämä avaa GoDaddy Email Marketing -tilisi Rekisteröitymislomakkeet -alueen. Seuraavista oppaista saat apua rekisteröintilomakkeen muokkaamiseen:

Huomautus: Rekisteröitymislomakkeesi muodostaa WordPress -teemasi tyylin, joten älä tee mitään muutoksia rekisteröintilomakkeen teemaan, väreihin tai otsikkoon, ellet näytä tätä lomaketta myös jossain muualla.

4. Jos haluat luoda aivan uuden lomakkeen, katso lomakeluettelon alapuolelta ja valitse Luo uusi rekisteröintilomake .