GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

WordPress: Sijoita sähköpostirekisteröintilomake sivustolleni

Kun olet määrittänyt GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeiden laajennuksen ja muokannut rekisteröitymislomakettasi haluamallasi tavalla, voit laittaa rekisteröintilomakkeen WordPress -sivustoosi. Voit tehdä tämän lisäämällä GoDaddy -sähköpostimarkkinoinnin eston editorissa, widgetin tai käyttämällä shortcode -koodia.

Huomautus: Jos käytit ohjattua määritystoimintoa WordPress -sivustosi luomiseen, oletustilauslomake on jo lisätty sivustollesi.

Estä

1. Valitse WordPress -koontinäytöltä Sivut tai Viestit .
  2. Valitse sivu tai viesti, jota aiot muokata.
  3. Valitse Lisää lohko .
  4. Valitse Widgetit -osiossa GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  5. Valitse avattavasta valikosta lomake, jota haluat käyttää.
  6. Tallenna viestisi tai sivusi. Kun esikatselet, näet lomakkeen, johon olet asettanut sen.

Widget

1. Vie hiiri WordPress -koontinäytölläsi Ulkoasu -kohdan päälle ja valitse Widgetit .
  2. Etsi GoDaddy Email Marketing käytettävissä olevien widgetien alla. Vedä se oikealle, mihin tahansa sivustosi alueeseen haluat lomakkeen. Lomakepaneelin pitäisi laajentua näyttämään vaihtoehdot.
    Rekisteröitymislomakkeen widget -vaihtoehdot
  3. Jos haluat antaa lomakkeelle otsikon, kirjoita se Otsikko -kenttään.
  4. Voit myös kirjoittaa Lisäteksti , joka näkyy otsikon alla ja lomakkeen yläpuolella.
  5. Lomakkeella, valitse -rekisteröintilomake haluat käyttää.
  6. Valitse Tallenna.

Lyhytkoodi

1. Vie hiiri WordPress -koontinäytölläsi Asetukset -kohtaan ja valitse GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  2. Valitse Lomakkeet -välilehti.
  3. Valitse haluamasi lomakkeen vierestä kokonaan oikealleKopioi lyhytkoodi valitsemalla leikepöytä (leikepöytä) kopioimaan lyhytkoodin.
  4. Siirry mihin tahansa viestiin tai sivulle, johon haluat lisätä sähköpostin rekisteröitymislomakkeen, ja liitä lyhytkoodi suoraan WordPress -suunnittelutyökaluun.
  5. Tallenna viestisi tai sivusi. Kun esikatselet, näet lomakkeen, johon olet asettanut sen.