WordPress-salasanan vaihtaminen tietokannassa

Voit päivittää WordPress-salasanan tietokannan kautta noudattamalla seuraavia ohjeita. Tämä on hyödyllistä, jos et pysty vastaanottamaan salasanan vaihto-ohjeet sisältävää sähköpostiviestiä.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.

Huomautus: Jos käytät cPanel-verkkohotellia, sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmanpuoleisessa sarakkeessa ennen jatkamista seuraavaan vaiheeseen.

2. Valitse sivupalkin valikosta _users-taulukko.
    valitse käyttäjät taulukko
  3. Valitse Muokkaa sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat päivittää.
    valitse muokkaa
  4. Poista Value-sarakkeessa user_pass-ruudun sisältö.
    poista vanha salasana
  5. Anna uusi salasanasi samassa ruudussa.
    anna uusi salasana
  6. Käytä function-sarakkeessa avattavaa valikkoa ja valitse MD5.
    valitse md5
  7. Valitse Siirry .

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi.