WordPress-salasanan vaihtaminen WP-CLI:n avulla

Jos asensit WP-CLI:n palvelimeesi WordPress-sivustosi hallintaa varten, voit päivittää salasanasi näiden ohjeiden avulla. Jos WP-CLI ei ole otettuna käyttöön, sinun on tehtävä tämä ennen kuin voit käyttää näitä vaiheita.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen kuin teet mitään muutoksia.
  2. SSH-yhteyden luominen palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin
  3. Siirry WordPress-sivustosi juurihakemistoon.
  4. Tarkastele luetteloa WordPress-sivustosi käyttäjistä seuraavan komennon avulla. Merkitse muistiin sen käyttäjän tunnus, jonka haluat päivittää.
        $ wp user list

5. Voit päivittää käyttäjän salasanan seuraavan komennon avulla.
        $ wp user update id --user_pass=password

• id on numero, jonka paikansit vaiheessa 4.
    • password on uusi salasanasi.

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi.