sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

WordPress: Määritä sähköpostin rekisteröintilomakkeen laajennus

Ensimmäinen vaihe GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeen lisäämisessä WordPress -sivustollesi on laajennuksen hankkiminen ja määrittäminen. Vaikka sinulla ei vielä olisi GoDaddy Email Marketing -tiliä, laajennus määrittää sellaisen sinulle.

Huomautus: Jos käytit ohjattua määritystoimintoa WordPress -sivustosi luomiseen, laajennus lisätään automaattisesti. Vahvista tämä napsauttamalla Laajennukset ja etsimällä GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeet . Jos se on olemassa, voit siirtyä rekisteröintilomakkeen luomiseen tai muokkaamiseen .

1. Vie hiiri WordPress -hallintapaneelissa Laajennukset -kohdan päälle ja valitse Lisää uusi .
  2. Etsi hakukenttää käyttäen GoDaddy -sähköpostimarkkinointi .
  3. Napsauta GoDaddy Email Marketing -laajennuksessa Asenna nyt .
  4. Napsauta Aktivoi laajennus .
  5. Napsauta laajennusten luettelossa GoDaddy Email Marketing -rekisteröintilomakkeet -kohdassa Asetukset .
  6. Seuraavat pari vaihetta riippuvat siitä, onko sinulla jo GoDaddy Email Marketing- tai GoDaddy -tili.

Jos sinulla on… Tee sitten tämä…
    GoDaddy -sähköpostimarkkinointitili
    1. Napsauta Tilin tiedot -kohdassa Kirjaudu sisään tästä .
    2. Anna GoDaddy -tilisi yleinen sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään .
    3. Napsauta GoDaddy Email Marketing -tiliä, jonka haluat yhdistää WordPress -laajennukseesi. Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .
    GoDaddy -tili, mutta ei GoDaddy Email Marketing -tiliä
    1. Napsauta Tilin tiedot -kohdassa Kirjaudu sisään tästä .
    2. Anna GoDaddy -tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään . Sinulle näytetään sivu, jolla voit luoda uuden GoDaddy -tilin Email Marketing.
    3. Anna etunimesi , sukunimesi ja yritys . Hyväksy käyttöehdot ja valitse Luo tili . Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .
    Ei tiliä
    1. Valitse laajennuksen asetussivun yläosassa olevasta bannerista Rekisteröidy nyt .
    2. Luo tili antamalla sähköpostiosoite , käyttäjänimi , salasana ja tukipalvelun PIN -koodi . Napsauta Hyväksyn . Sinulle näytetään sivu, jolla voit luoda uuden GoDaddy -tilin Email Marketing.
    3. Anna etunimesi , sukunimesi ja yritys . Hyväksy käyttöehdot ja valitse Luo tili . Sinulle näytetään API -tunnistetietosi .

7. Anna sähköpostiosoitteesi Käyttäjänimi -kentässä GoDaddy Email Marketing -laajennuksen asetussivulla ja kirjoita avain API -avain -kenttään.
  8. Napsauta Tallenna asetukset . Sinun pitäisi nähdä vahvistusviesti, että kaikki on valmista!