WordPress-sivuston esikatselu

Esikatselit WordPress-sivustoasi ja lähes kaikki oli rikki. Mitä ihmettä?

WordPress käyttää tyylisivuilla (CSS) ja viestiesi ja kuviesi linkeissä kokonaisia URL-osoitteita (suhteellisten polkujen sijaan). Sivuston esikatseluun ei käytetä ensisijaista verkkotunnustasi, joten yksikään kyseisistä linkeistä ei toimi. Koska WordPress-sivustosi ei voi käyttää resurssejaan, se näyttää rikkinäiseltä.

Tosiasiassa sivusto on kunnossa ja viat johtuvat käyttämästäsi esikatselutavasta.

Yksinkertaisin tapa ratkaista ongelma on muokata tietokoneesi hosts-tiedostoa (eli isäntätiedostoa) ja käyttää sitä esikatseluun. Se ei ole aivan yksinkertaista, mutta olemme koonneet ohjeet siihen tänne: Verkkosivuston esikatselu hosts-tiedoston avulla.

Jos käytit vahingossa esikatselu-URL-osoitetta aloittaessasi sivuston rakentamisen, Search and Replace -laajennuksen avulla voit etsiä kaikki esikatseluosoitteet ja korvata ne oikealla verkkotunnuksellasi.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.