WordPress-sivuston siirtäminen eri hakemistoon

Mitä jos asensit WordPress®-sivuston väärän hakemistoon? Älä murehdi – sitä sattuu jatkuvasti. Jos asensit sen verkkohotellitilisi ohjauspaneelin kautta, sen siirtäminen oikeaan paikkaan on helppoa.

WordPress-sivuston siirtäminen uuteen hakemistoon

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Ohjelmisto-osiossa Installatron-sovellusten asennustoiminto.
  5. Valitse se sovellus, jonka haluat siirtää, ja napsauta sitten Kloonaa.
  6. Varmista, että valitset Destination-osiossa oikean Verkkotunnuksen ja Hakemiston, johon haluat siirtää sivuston.
  7. Napsauta Kloonaa.

Jos sinulla on ongelmia sivustosi pysyvien linkkien kanssa näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen, katso WordPressin pysyviä linkkejä koskevien ongelmien ratkaiseminen.