WordPress -sivuston siirtäminen laajennuksella

Vaaditaan: Voit säästää aikaa ja välttää mahdolliset vianmääritysongelmat tekemällä seuraavat toimet ennen WordPress -sivuston siirtämistä/kloonaamista:
  • Päivitä laajennukset ja teema uusimpaan versioon.
  • Päivitä WordPress -versiosi uusimpaan.
  • Mikäli mahdollista, kohdesivuston verkkohotellin PHP -version tulee vastata lähdesivustosi käynnissä olevaa ominaisuutta ( PHP 7.4–8.1 ovat saatavilla Linux- ja WordPress -verkkohotellisopimuksissamme).
  • Harkitse lähdeverkkosivustosi tarkistamista haittaohjelmistojen varalta . Tämä vaihtoehto on käytettävissä, kun olet lisännyt lähdesivuston ManageWP -koontinäyttöön.

ManageWP tarjoaa vaivattoman ja turvallisen ratkaisun WordPress-sivustosi siirtämiseen. Tämän laajennuspohjaisen menetelmän avulla voit siirtää sivustosi ilman FTP- tai tietokantakäyttöä, joten se on kätevä vaihtoehto WordPress-sivustosi siirtämiseen. Näin pääset alkuun.

1. Asenna ManageWP Worker -laajennus WordPress -lähde- ja kohdesivustollesi.
    Huomautus: Managed WordPress -sopimuksissa Worker -laajennus on jo asennettu ja aktivoitu. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse asentaa ManageWP Worker -laajennusta, ja yhteyksien hallinta löytyy kohdasta Managed WordPress .
    Hallittu WordPress -yhteyksien hallinta
  2. Kirjaudu sisään ManageWP -koontinäyttöön . Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo tili .
  3. Lisää lähde- ja kohdes WordPress -sivustosi ManageWP -koontinäyttöön.
    1. Paikanna ManageWP Worker -laajennus laajennusluettelosta WordPress -hallintapaneelissasi. Valitse Yhteyden hallinta -linkki ja kopioi yhteysavain.
      Valitse Yhteyden hallinta
    2. Valitse ManageWP -koontinäytössäLisää verkkosivusto Lisää verkkosivusto sivun vasempaan yläkulmaan. Anna lisäämäsi verkkosivuston URL -osoite, valitse sen sijaan yhteysavain , lisää yhteysavain ja valitse Lisää verkkosivusto .
    3. Tee tämä sekä WordPress -lähde- että kohdesivustoille.
  4. Kun lähde- ja kohdesivustosi on lisätty ManageWP -hallintapaneeliin, valitse lähdesivusto.
  5. (Valinnainen) Jos olet siirtämässä kauppasivustoa, suosittelemme sen asettamista ylläpitotilaan ennen sen siirtämistä. Tämä estää menetetyt tilaukset, joita voidaan käsitellä siirron aikana.
  6. Valitse Varmuuskopiot , sitten Aktivoi varmuuskopiot ja sitten Aktivoi . Odota ensimmäisen varmuuskopion luomista.
  7. Valitse olemassa oleva varmuuskopio ja valitse sitten Kloonaa verkkosivusto Yleiskatsaus -välilehdestä.
    Valitse varmuuskopio ja kloonaa verkkosivusto
  8. Valitse Valitse kohdetyyppi -kohdasta Olemassa oleva verkkosivusto kohdassa ManageWP .
    Valitse olemassa oleva verkkosivusto ManageWP: ssä
  9. Valitse kohdesivusto luettelosta.
    1. (Valinnainen) Voit luoda uuden järjestelmänvalvojan käyttäjän kloonausprosessin aikana.
    2. (Valinnainen) Voit säätää hakukoneen näkyvyyttä kohdesivustolla. Vaihtoehdot ovat Älä muuta (oletus), Ota käyttöön tai Poista käytöstä .
  10. Valitse Kloonaa .

Tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa kloonattavan verkkosivuston koon perusteella. Kun toiminto on valmis, sinun tulee kirjautua kohdesivustollesi ja tehdä kaikki tarvittavat muutokset.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia ManageWP Worker -laajennuksen kanssa, voit ottaa yhteyttä suoraan kehittäjiin .