WordPress-hallinta Ohje

WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti

WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti WordPress-hallinta-tiliisi on monimutkaista ja saattaa osoittautua hämmentäväksi, jos tietyt IT-alan työkalut eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja. Näihin työkaluihin lukeutuvat erityisesti jokin FTP-asiakasohjelma, kuten FileZilla, sekä phpMyAdmin-tietokantahallintatyökalu.

Vaaditaan: Tarvitset seuraavat työkalut tässä sarjassa vaadittavien vaiheiden suorittamista varten:
  • Managed WordPress- tai Pro Managed WordPress -tili, joka on määritetty ja toiminnassa. Tämän WordPress-tilin sisältö korvataan. (Tarvitsetko apua sivuston määrittämiseen?)
  • FTP-asiakasohjelma, jonka avulla voit siirtää sivustosi tiedostot. Suosituksemme on FileZilla.
  • Tekstieditori sivustosi wp-config.php-määritystiedoston viimeisten muokkausten tekemiseen. Suosituksemme on Notepad++. Älä muokkaa tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word.

Näiden ohjeiden avulla voit siirtää WordPress-sivuston manuaalisesti cPanelista GoDaddy Managed WordPress -tilillesi. Tämä menettely ei toimi, jos olet siirtämässä WordPress-sivustoa johonkin muuhun verkkohotelliympäristöön. Kokeile tämän menettelytavan käyttöä vain siinä tapauksessa, että automaattinen siirtotyökalu ei pystynyt siirtämään WordPress-sivustoasi.

WordPress-sivuston manuaalinen siirtäminen Managed WordPress-tilisi alaisuuteen sisältää nämä viisi vaihetta:

Lataa sivustosi tiedostot

Aloita lataamalla sivustosi tiedostot FTP-sovelluksella.

Vie tietokantasi

Seuraavaksi vie sivustosi tietokanta phpMyAdminin kautta.

Siirrä sivustosi tiedostot palvelimelle

Seuraavaksi siirrä sivustosi tiedostot Managed WordPress-palvelimelle FTP-sovelluksella.

Tuo tietokantasi

Seuraavaksi tuo sivustosi tietokanta phpMyAdminin kautta.

Tee lopulliset muokkaukset

Viimeistele siirtosi muokkaamalla WordPress-sivustosi määritystiedostoa.