WordPress-teeman muokkaaminen FTP:llä

Pakollinen: Ennen kuin teet mitään muutoksia WordPress-teemaan, luo alatason teema, asenna se ja aktivoi. Jos sinulla ei ole alatason teemaa, kaikki tekemäsi muutokset kumotaan teeman päivittyessä.

Voit tehdä mukautettuja muutoksia WordPress-teemasi CSS-koodiin FTP:n kautta. Näin se tehdään.

1. Yhdistä verkkohotelliisi käyttäen FTP:tä tuotteessa Linux-verkkohotelli ja cPanel tai Managed WordPress.
  2. Siirry sitten /wp-content/themes-kansioon.
  3. Avaa kansio, joka sisältää alatason teemasi.
  4. Paikanna style.css-tiedosto ja muokkaa sitä.
  5. Tallenna tekemäsi muutokset ja siirrä tiedosto palvelimeen.