Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

WordPress-verkkotunnuksen nimen muuttaminen

Jos haluat muuttaa WordPress®-sivustosi nimeä, voit tehdä sen WordPress-ohjauspaneelin kautta. Sinun on kuitenkin lisäksi siirrettävä WordPress-sivustosi tiedostot niiden oikeaan sijaintiin ja varmistettava, että uuden verkkotunnuksesi DNS on määritetty oikein.

Näiden ohjeiden noudattaminen merkitsee, että WordPress-sivustosi on poissa käytöstä vähintään 24 tunnin ajan. On suositeltavaa varmistaa, että sinulla on pääsy sekä WordPress-tiedostoihisi että uuden verkkotunnuksesi DNS-järjestelmään ennen kuin yrität näiden vaiheiden suorittamista.

Tässä artikkelissa oletetaan seuraavat seikat:

• Käytät viimeisintä WordPress-versiota. Lisätietoja:
    .
  • Käytät samaa webhotellitiliä uutta WordPress-tiliäsi varten.
  • DNS-järjestelmäsi on määritetty valmiiksi. Lisätietoja: Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia.

Jos WordPress-asennusten hallintaan käytetty tapa on GoDaddy Hosting Connection®, -sovellusta ei enää voida hallita GoDaddy Hosting Connection -sovellusta käyttäen sen jälkeen, kun tämä prosessi on suoritettu loppuun.

WordPress-verkkotunnuksen nimen muuttaminen ensisijaista verkkotunnusta varten

Jos tilisi tyyppi on WordPress-hallinta (lisätietoja), käytä näitä ohjeita: Vaihda tilisi verkkotunnusta.

Sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi nimi WordPress-ohjauspaneelissa ja Hosting Control Panel:ssä.

WordPress-verkkotunnuksen nimen muuttaminen ensisijaista verkkotunnusta varten

1. Kirjaudu sisään WordPress-ohjauspaneeliin (http://kivaesimerkki.com/wp-admin, missä kivaesimerkki.com on oma verkkotunnuksesi).
  2. Valitse Asetukset ja napsauta sitten Yleiset.
  3. Anna WordPress-osoite (URL)- ja Sivuston osoite (URL) -kentissä uusi verkkotunnus tai URL-osoite, jota haluat käyttää. Napsauta sitten Tallenna muutokset.
  4. Vaihda verkkohotellitilisi ensisijainen isännöity verkkotunnusnimi uuteen verkkotunnukseen, jota haluat käyttää. Lisätietoja: Vaihda tilisi verkkotunnusta.
  5. Palaa takaisin sivustoosi ja kirjaudu sisään WordPress-ohjauspaneeliin (http://kivaesimerkki.com/wp-admin, missä kivaesimerkki.com on oma verkkotunnuksesi).
  6. Valitse Asetukset ja napsauta sitten Pysyvät linkit.
  7. Määritä WordPress-sivustosi pysyvät linkit uudelleen. Lisätietoja:
    .

WordPress-verkkotunnuksen nimen muuttaminen aliverkkotunnukseksi

Kun työskentelet aliverkkotunnusten parissa, sinun on tehtävä päivitykset WordPress-ohjauspaneelissa ja Hosting Control Panel:ssä.

WordPress-verkkotunnuksen nimen muuttaminen aliverkkotunnukseksi

1. Kopioi tiedostot vanhasta WordPress-sijainnistasi uuteen sijaintiin. Lisätietoja:

Jos haluat siirtää WordPress-sivuston juurihakemistoosi, valitse html-hakemisto FTP-tiedostonhallinnassa.

2. Kirjaudu sisään WordPress-ohjauspaneeliin (jos esimerkiksi asensit WordPressin juurihakemistoon, siirry sijaintiin http://kivaesimerkki.com/wp-admin, missä kivaesimerkki.com on oma verkkotunnuksesi).
  3. Napsauta Asetukset.
  4. Täytä seuraavat kentät:
    • WordPress-osoite (URL) – Anna täydellinen verkkotunnuksen nimi WordPress-sivustosi uutta sijaintia varten. Esimerkki: http://kivaesimerkki.com/uusi/kivaesimerkki.com on verkkotunnuksesi nimi ja uusi on WordPress-sivustosi uusi hakemisto.

Jos haluat siirtää WordPress-sivuston juurihakemistoosi, älä lisää mitään hakemiston nimeä verkkotunnuksen nimen jälkeen.

• Napsauta Tallenna muutokset
    • Sivuston osoite (URL) – Anna sama osoite, jonka annoit WordPress-osoite (URL) -kentässä.
  5. Määritä WordPress-sivustosi pysyvät linkit uudelleen. Lisätietoja:
    .
  6. (Valinnainen) Ohjaa vanha WordPress-hakemistosi uuteen sijaintiin. Lisätietoja: URL-osoitteiden uudelleenohjaus webhotellitilin kautta.

Jos löydät sivustostasi paljon vioittuneita kuvia ja hyperlinkkejä, sinun on ehkä puhdistettava sivustosi vanhentuneista linkeistä. Saat lisätietoja tutustumalla tähän haku- ja korvaustoimintoon WordPress-varastossa.

Lisätietoja: