WordPressiin kirjautuminen epäonnistui

Jos et pysty käyttämään WordPress -hallintapaneeliasi tai et voi vastaanottaa salasanan palautussähköpostia, sinun on ehkä ryhdyttävä lisätoimintoihin pääsyä varten. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa päästä takaisin WordPress -tilillesi:

• Soita tukinumerollemme, ja yksi asiantuntijoistamme voi tehdä sen sinulle maksua vastaan.
  • Tee se itse noudattamalla alla olevien taulukoiden ohjeita.

WordPress Premium -tuki

Tukiasiantuntijamme voivat tarjota sinulle seuraavat palvelut maksua vastaan:

• Vaihda WordPress -salasanasi
  • Päivitä käyttäjän sähköpostiosoite WordPress -tietokannassa
  • Luo uusi WordPress -järjestelmänvalvojan käyttäjä
  • Poista vanhat tai käyttämättömät käyttäjät
  • Korvaa puuttuva wp_users -taulukko

Tee se itse

Jos haluat nollata, muuttaa, poistaa tai luoda käyttäjän WordPressissä itse, etsi alla oleva taulukko sopivaan skenaarioon ja noudata näitä ohjeita.

Päivitä WordPress -salasana

Voit päivittää WordPress -salasanasi useilla eri tavoilla. Yleensä voit tehdä tämän WordPress -koontinäytöstäsi. Jos et voi käyttää WordPress -koontinäyttöäsi, on olemassa myös joitakin vaihtoehtoja.

Jos haluat tehdä sen itse, katso yhtä näistä vaiheista Vaikeus
Vaihda WordPress -salasanasi koontinäytössä Helppo
Reset my WordPress password Helppo
Vaihda WordPress -salasana SSH: n avulla Keskitaso
Vaihda WordPress-salasanasi WP-CLI: llä Kova
Vaihda WordPress -salasanasi tietokannassa Kova

Päivitä sähköpostiosoite, luo tai poista käyttäjä.

Vaihtoehtona salasanan vaihtamiselle voit päivittää käyttäjän sähköpostiosoitteen, jotta hän voi vastaanottaa salasanan palautussähköpostin. Voit jopa luoda uuden järjestelmänvalvojan käyttäjän.

Jos haluat tehdä sen itse, katso yhtä näistä vaiheista Vaikeus
Vaihda toisen WordPress -käyttäjän sähköpostiosoite Helppo
Poista WordPress -käyttäjä Helppo
Vaihda WordPress -sähköpostiosoite tietokannassa Keskitaso
Luo järjestelmänvalvojan käyttäjä WordPress -tietokantaan Kova