WordPressiin sisään kirjautuminen

Jotta voit käyttää WordPressiä, sinun pitää kirjautua sisään WordPress Dashboard -sivulle. Riippumatta siitä, kuinka ja missä otat WordPressin käyttöön, sinun on käytettävä samaa URL-osoitetta sisään kirjautumiseen:

http://[WordPress-verkkotunnuksesi]/wp-admin

Anna käyttäjänimi ja luomasi salasana ja napsauta Kirjaudu sisään. Tämä avaa WordPress Dashboard -näytön.

Seuraava vaihe

Jos et muista kirjautumistietojasi, voit vaihtaa WordPress-salasanasi.