Kirjaudu sisään WordPressiin

Jotta voit käyttää WordPressiä, sinun pitää kirjautua sisään WordPress-hallintapaneeliin. Määrititpä WordPressin miten tai missä tahansa, pääset sinne näin:

1. Siirry selaimessa http://[WordPress-verkkotunnukseesi]/wp-admin (esimerkiksi http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    wordpress-sisäänkirjautuminen

Huomautus: Hallittujen WordPress- ja WordPress Pro -verkkohotellitilien kohdalla pääset WordPress-hallintanäyttöösi suoraan GoDaddy-tilisi kautta.