WordPressin asentaminen

WordPress® on henkilökohtainen julkaisuympäristö tai sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit määrittää blogin verkkosivustollesi.

WordPressin asentaminen verkkohotellitiliin

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Sovellukset-välilehteen.
  5. Valitse alaspäin osoittava nuoli WordPress-osiossa Asenna-kohdan vieressä ja sen jälkeen Asenna (Mukautettu).
  6. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, anna hakemisto, johon haluat asentaa WordPressin ja valitse Asenna.