Asenna WordPress Linux-pohjaiseen verkkotunnukseen cPanelin avulla

Jos haluat käyttää WordPressiä sivustosi tai blogisi luomiseen, sinun on ensin asennettava se verkkohotellitiliisi.

1. Avaa GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Tilin koontinäytössä osiossa Verkkosivustot sen verkkotunnuksen alla, johon haluat asentaa WordPressin, valitse Asenna sovellus. Siirrämme sinut asennusta varten Sovellusten palvelin -sivulle.
    valitse asenna sovellus
  4. Valitse Sisällönhallinnan sovellukset -osiosta WordPress-blogi.
  5. Valitse + asenna tämä sovellus.
  6. Täytä seuraavat kentät ja valitse sitten Asenna:
    KenttäMitä tehdä...
    Sijainti – verkkotunnusValitse verkkotunnus, jota haluat käyttää.

Huomautus: Käytä aliverkkotunnusta (esimerkiksi aliverkkotunnus.kivaesimerkki.com) lisäämällä ensin aliverkkotunnus tiliisi ja lataamalla sitten Sovellusten selain -sivu uudelleen.

Sijainti – hakemisto (valinnainen)Anna hakemisto, jonne haluat asentaa WordPressin. Käytä WordPressiä verkkotunnuskentässä valitsemallasi verkkotunnuksella varmistamalla, että tämä kenttä on tyhjä.

Huomautus: Jos kirjoitat kenttään jonkin sanan, luomasi sivuston verkko-osoite (URL) sisältää tämän sanan hakemiston nimessä. Jos esimerkiksi kirjoitat kenttään sanan blogi, WordPress-sivustosi osoitteeksi tulee kivaesimerkki.com/blogi.

VersioSuosittelemme, että käytät kaikkia näitä oletusasetuksia.
    AsetuksetTäällä on useita vaihtoehtoja, jotka on luotu automaattisesti sinua varten. Ehdotamme, että annat oman ylläpitäjän käyttäjänimen ja ylläpitäjän salasanan, jotta muistat ne helposti, ja vaihdat ylläpitäjän sähköpostiksi tilin, jota käytät säännöllisesti.

Varoitus: Tarvitset käyttäjänimen ja salasanan, jotta voit kirjautua WordPress-sivustoosi.

Vaihda verkkosivuston otsikoksi sivustosi nimi ja muuta verkkosivuston tunnuslauseeksi lyhyt toteamus, joka kuvastaa sivustoasi ja sen käyttötarkoitusta. Koska hakukoneet käyttävät näitä tietoja, on tärkeää käyttää sanoja, jotka kuvaavat tuotemerkkiäsi ja liiketoimintaasi.

Jätä kaksiosaisen todentamismenetelmän, kirjautumisyritysten rajoittamisen ja Multi-Siten käyttöönoton valinnat toistaiseksi oletusasetuksille.
    EdistyneetValitse, miten haluat hallita lisäasetuksia, kuten tietokannan hallintaa ja varmuuskopiointia. Suosittelemme valitsemaan Lisäasetusten automaattisen hallinnan, mutta voit muuttaa tätä koska tahansa.

Seuraava vaihe