WordPressin asentaminen

Verkkohotellitililläsi on sisäänrakennettu ominaisuus WordPressin asentamiseksi mille tahansa verkkotunnukselle, jonka olet lisännyt verkkohotelliisi.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Napsauta Hallitse sen cPanel-tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta cPanel-hallintaa.
  5. Napsauta cPanel-valikkosi yläosan kohtaa Sovellukset.
  6. Napsauta Apps for Content Management (Sisällönhallinnan sovellukset) -osion WordPress-kuvaketta.
  7. Napsauta Install This Application (Asenna tämä sovellus).
  8. Täytä kentät tai muuta niiden tietoja ja napsauta sitten Asenna.

Kun asennus on valmis, voit kirjautua sisään WordPressiin käyttämällä asennuksen aikana valitsemaasi verkkotunnusta.

Lisätietoja

Page Builder

WordPressin asentamisen jälkeen sinulle näytetään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä Ohjattu WordPressin määritystoiminto.

Ohjattu WordPressin määritystoiminto
  • Jos haluat käyttää WordPress Page Builder -toimintoa verkkosivustollesi, napsauta Jatka.
  • Jos haluat käyttää tavallista WordPress-kokemusta ilman lisäyksiä, napsauta Ei kiitos.

Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee ensimmäistä WordPress-asennusta.