WordPressin asentaminen

Ennen kuin voit aloittaa työskentelyn uudella WordPress -sivustollasi, sinun on asennettava sovellus. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa WordPressin asentamiseen:

• Soita tukipalvelujemme numeroon, niin yksi asiantuntijoistamme voi tehdä sen puolestasi maksua vastaan.
  • Tee se itse noudattamalla alla olevan taulukon ohjeita.

WordPress Premium -tuki

Tukiasiantuntijamme voivat suorittaa sinulle seuraavan palvelun maksua vastaan:

• Asenna WordPress webhotellitiliisi tai palvelimeesi.

Tee se itse

Asenna WordPress käyttämällä alla olevaa taulukkoa sopivan skenaarion löytämiseksi ja noudattamalla näitä ohjeita.

Jos haluat tehdä sen itse, katso nämä vaiheet Vaikeus
Install WordPress on a Web or Classic Hosting Account Perus
Asenna WordPress Linux-pohjaiseen verkkotunnukseen cPanelin avulla Perus
Asenna WordPress tai muut sovellukset Windows -verkkohotellitililleni Perus
Asenna WordPress manuaalisesti Keskitaso