WordPressin asentaminen

Ennen kuin alat työskennellä uuden WordPress -sivustosi kanssa, sinun on asennettava sovellus. Valitse tarvitsemasi vaihtoehto alla olevasta taulukosta ja asenna WordPress webhotellitiliisi noudattamalla ohjeita.

Vaihtoehdot Vaikeus
Asenna WordPress Linux-pohjaiseen verkkotunnukseen cPanelin avulla Perus
Asenna WordPress tai muut sovellukset Windows -verkkohotellitililleni Perus
Asenna WordPressin vanhempi versio Keskitaso

Huomautus: Jos sinulla on jokin WordPress -hallinnan paketeistamme, niiden mukana tulee uusin versio WordPress valmiiksi asennettuna .