Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

WordPressin asentaminen verkkohotellitiliin

WordPress® on henkilökohtainen julkaisuympäristö tai sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit määrittää blogin verkkosivustollesi.

WordPressin asentaminen verkkohotellitiliin

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).

Napsauta jotain seuraavista sen mukaan, minkä tyyppinen verkkohotellipalvelu sinulla on. Voit saada sen selville toisen sanan perusteella verkkohotellipalvelusi kuvauksessa verkkohotellitilin verkkotunnuksen nimen alla. Deluxe Web vastaa Web/Classic (Hosting Control Panel) -tiedostonhallintaversiota.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Valitse WordPress osiosta Suosituja sovelluksia.
  3. Valitse Asenna nyt.
  4. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse OK:
    • Domain — Select the domain on your account you want to use.
    • Directory — Enter the directory after the domain name where you want to install WordPress. If you want the domain name itself to use WordPress, the directory field should only have "/" entered.
    • Anna käyttäjätunnus, salasana (ja sen vahvistus) sekä sähköpostiosoite.

WordPress asennetaan valitsemillasi asetuksilla verkkohotellitilillesi 24 tunnin kuluessa. Kun se on valmis, saat vahvistuksen sähköpostitse.

Linux (cPanel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Valitse Web-sovellukset-osiossa WordPress-blogi.
  3. Valitse Asenna tämä sovellus.
  4. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse Asenna.

Suosittelemme vaihtamaan kaikki oletusarvot Asetukset-osiossa! Jos et tee näin, kirjautuminen WordPressiin tai ilmoitusten vastaanottaminen sivustoltasi ei toimi odotetusti.

Windows (Plesk)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Siirry Sovellukset-välilehteen.
  3. Valitse alaspäin osoittava nuoli WordPress-osiossa Asenna-kohdan vieressä ja sen jälkeen Asenna (Mukautettu).
  4. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, anna hakemisto, johon haluat asentaa WordPressin ja valitse Asenna.

Löydät tuotetiedot tutustumalla webhotellit-sivuumme.