Verkkohotellitilin PHP-asetusten muuttaminen

Jos verkkohotellitilisi PHP-oletusasetukset eivät vastaa verkkosivustosi tai sovelluksesi vaatimuksia, muuta PHP-asetuksiasi seuraamalla näitä ohjeita.

Huomaa: Kaikki jaetut verkkohotellimme käyttävät .user.ini-tiedostoa PHP-direktiiveille. Kaikkia INI-asetuksia ei voida muuttaa .user.ini-tiedostossa. Muutokset rajoittuvat asetuksiin, joiden tila on PHP_INI_PERDIR tai PHP_INI_USER, php.ini-direktiivien luettelosta osoitteessa php.net.
  1. Lue artikkelimme koskien PHP-alustustiedostoa.
  2. Käytä tiedostonhallintaa Verkkohotelli (cPanel) | Windows-verkkohotelli (Plesk) | WordPress-hallinta | VPS
  3. Etsi .user.ini-tiedosto juurihakemistosta. Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy muokata tätä tiedostoa.

Jos et löydä tätä tiedostoa juurihakemistosta, käytä tekstieditoria tiedoston luomiseen (esimerkiksi cPanelissa voit käyttää tiedostonhallintaa) ja tallenna se sitten juurihakemistoon. Varmista, että tiedoston nimi on .user.ini.

4. Muokkaa tiedostoa:

Esimerkki:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Huomaa: Yksityiskohtaisia tietoja näistä PHP-asetuksista on tärkeimpien php.ini-direktiivien PHP-dokumentaatiossa.

5. Vahvista käyttämällä phpinfo-tiedostoa, että muutokset ovat valmiit.

Lisätietoja

Liittyvät tuotteet