WordPressin pysyviä linkkejä koskevien ongelmien ratkaiseminen

Jos sinulla on WordPress®-asennuksesi pysyviin linkkeihin liittyvä ongelma, voit mahdollisesti korjata ongelman ottamalla käyttöön erilaisen pysyvien linkkien asetuksen ja ottamalla sen jälkeen käyttöön alkuperäisen pysyvien linkkien asetuksen.

Pysyviä linkkejä koskevien ongelmien ratkaiseminen

1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
  2. Napsauta Asetukset.
  3. Napsauta Asetukset-valikosta Pysyvät linkit.
  4. Pane merkille, minkä tyyppistä pysyvää linkkiä käytät tällä hetkellä.
  5. Valitse mikä tahansa muu kuin nykyinen pysyvän linkin tyyppi ja napsauta sitten Tallenna muutokset.
  6. Valitse alkuperäinen pysyvän linkin asetuksesi ja napsauta sitten Tallenna muutokset.

Jos tämä ei ratkaise WordPress-asennukseesi liittyviä ongelmia, tutustu WordPressin artikkeliin Pysyvien linkkien käyttö.