WordPressin vianmääritys

WordPress on yksi yleisimmin käytetyistä verkkosivustosovelluksista. Vaikka se onkin erittäin suosittu, on olemassa joitakin yleisiä ongelmia, jotka voit korjata muutamassa minuutissa.

Huomautus: Tämä artikkeli sisältää wordpress.org -sivuston lähdemateriaalia, joka koskee yleisiä virheitä ja niiden ratkaisuja. Siellä on linkkejä suoraan kyseisen sivuston asiaankuuluvaan dokumentaatioon, joka tarjoaa mahdollisia syvällisempiä teknisiä tietoja.

Siirry haluamaasi osioon napsauttamalla
Oma WordPress -sivustoni on hidas Blogini näkyy tyhjänä sivuna
PHP -virheitä Virhe tietokantayhteyden muodostamisessa
Yhteyden aikakatkaisu 404 Sivua ei löydy -virhe

Ennen kuin aloitat

WordPressiin sisäänrakennettu on kätevä toiminto virheiden vianmääritykseen, nimeltään WP_DEBUG . WP_DEBUG -ominaisuus voi tarjota lisätietoja, kun tavalliset vianmääritysvaiheet eivät ratkaise ongelmaa.

Voit ottaa WP_DEBUG- ja WP_DEBUG_LOG- asetukset käyttöön wp-config.php- tiedostossa. Debug.log -tiedoston sisältö voi auttaa sinua ja sivustosi ylläpitäjää rajaamaan ongelman tiettyyn laajennukseen, teemaan tai määritysvaihtoehtoon, joka saattaa aiheuttaa ongelman.

Lisätietoja:

WordPress-sivustoni on hidas

Joka kerta, kun kävijä siirtyy WordPress -blogiisi, palvelin käsittelee PHP -komentosarjat ja muodostaa tietokantayhteyden, mikä tarkoittaa, että se tekee paljon työtä. Mitä monimutkaisempi ja kiireisempi sivustosi on, sitä hitaammin tämä prosessi muuttuu.

(Takaisin alkuun)

Blogini näkyy tyhjänä sivuna

Geneerinen 500 ISE (sisäinen palvelinvirhe), yleiset PHP -virheet ja tietokannan yhteysmerkkijono -ongelmat voivat ilmetä tyhjänä valkoisena näyttönä, ja ne tunnetaan WordPress -yhteisössä yleisesti nimellä White Screen of Death (WSOD).

(Takaisin alkuun)

PHP -virheitä

On olemassa useita PHP -virheitä, joilla on omat yksilölliset oireensa. Seuraavat ovat yleisimpiä PHP -virheitä WordPressissä:

• Varoitus: Otsikkotietoja ei voi muokata - otsikot on jo lähetetty
  • Kutsu määrittelemättömään toimintoon
  • Sallittu muistikoko on käytetty
  • Suurin suoritusaika ylitetty

Voit kokeilla seuraavia asioita:

(Takaisin alkuun)

Virhe tietokantayhteyden muodostamisessa

Jos olet asentanut WordPressin manuaalisesti webhotellitiliisi ja saat virheilmoituksen tietokantayhteysviestin muodostamisessa, kun yrität muodostaa yhteyden WordPressiin, sinun on muokattava wp-config.php-tiedostosi toimimaan tietokantapalvelimiemme kanssa.

(Takaisin alkuun)

Yhteyden aikakatkaisu

Yhteyden aikakatkaisuvirhe tulee näkyviin, kun verkkosivustosi yrittää tehdä enemmän kuin palvelimesi voi hallita. Se on erityisen yleistä jaetussa verkkohotellissa, jossa muistirajasi on rajoitettu.

Voit kokeilla seuraavia asioita:

(Takaisin alkuun)

404 Sivua ei löydy -virhe

Toisinaan WordPress -verkkosivustosi siirron tai verkkotunnuksen nimen muutoksen jälkeen sivustollasi voi olla 404 Ei löydy -virheitä. Tämä voi myös olla ongelma Kotisivua ei löydy -virheessä.

(Takaisin alkuun)