Etsi verkkotunnuksia GoDaddy -huutokaupoista®

Käytä avainsanoja hakeaksesi verkkotunnusjakaumaa GoDaddy -huutokaupoissa & reg ;. Voit käyttää suodattimia tarkennetun haun suorittamiseen ja tallentaa haun myöhemmin uudelleen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Syötä verkkotunnus tai avainsanat ylhäällä olevaan hakupalkkiin ja paina sitten Enter -painiketta (Palaa Mac -tietokoneessa) suorittaaksesi perushaku .
  3. Valitse Lisäsuodatin valitsemalla Tarkennettu haku ja valitse sitten Käytä suodattimia .
    • Avainsanat : Etsi hakusanoja, jotka sopivat avainsanoihisi, alkavat niistä, sisältävät tai päättyvät avainsanoihisi.
    • Aika loppuun : Hae listauksia sen ajanjakson perusteella, joka on jäljellä ennen huutokaupan päättymistä.
    • Hinta : Etsi listauksia, joiden antamasi minimi- ja maksimiarvojen välissä on Osta nyt -hinta, minimitarjous tai korkein tarjous (vain 7 päivän huutokaupat).
    • Tyyppi : Hae huutokauppatyypin mukaan .
    • Laajennukset : Etsi eri verkkotunnuslaajennuksia. GoDaddy Auctions & reg; ei tue kaikkia verkkotunnuslaajennuksia. Voit myös käyttää lueteltuja pisteitä selvittääksesi, voitko myydä tietyn verkkotunnuslaajennuksen GoDaddy Auctions & reg; -palvelun kautta.
    • Merkit : Tee haku verkkotunnuksen pituuden, väliviivojen tai numeroiden sekä viivojen, merkkien, vokaalien ja numeroiden perusteella.
    • Hintatarjousten lukumäärä : Hae listauksia, joissa on enemmän, vähemmän tai täsmälleen sama määrä tarjouksia.
    • Liikenne : Etsi listauksia arvioidun minimi- ja maksimi kävijämäärän mukaan kuukaudessa. Liikennetiedot näytetään vain vanhentuneista huutokaupoista.
    • Ikä : Hae sen perusteella, kuinka kauan verkkotunnus on rekisteröity. Ikä näkyy vain vanhentuneissa huutokaupoissa.
  4. Tallenna haku valitsemalla Hakut > Tallenna nykyinen haku .

Uusia verkkotunnuksia varten, jotka vastaavat tallennettuja hakuehtojasi, lähetetään päivittäiset sähköpostiviestit postilaatikkoosi. Poista tallennettu haku lopettaaksesi näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen.

Tarkastele, muokkaa tai poista tallennettuja hakujasi milloin tahansa. Tallennetun haun poistaminen lopettaa automaattiset päivittäiset sähköpostiviestit.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Tallennetun haun tarkasteleminen: Valitse Hakut > Lataa edellinen haku ja valitse sitten tallennettu haku, jota haluat tarkastella. Näkyviin tulevat luettelot, jotka vastaavat tallennetun haun suodattimia.
    valitse tallennettu haku
  3. Tallennetun haun muokkaaminen: Valitse Tarkennettu haku , valitse uudet suodattimesi ja valitse sitten Haut > Tallenna nykyinen haku . Tämä ohittaa tallennetun haun aikaisemmat suodattimet.
  4. Tallennetun haun poistaminen: Valitse Haut > Lataa edellinen haku ja valitse sitten ⦻ haun vieressä.

Vie luettelo verkkotunnuksia (enintään 10 000), jotka vastaavat tallennettujen hakujen parametreja.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Haut > Lataa edellinen haku ja valitse sitten tallennettu haku, jota haluat tarkastella. Näkyviin tulevat luettelot, jotka vastaavat tallennetun haun suodattimia.
    valitse tallennettu haku
  3. Valitse Vie > Vie tulokset .CSV -tiedostoon .
  4. Avaa .CSV -tiedosto tai tallenna se tietokoneeseesi.