Workspace Email -sähköpostin lisääminen Outlookiin (Windows)

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -sähköpostiosoitteesi Outlook 2016 -sovellukseen (tai uudempaan) Windows-tietokoneessa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Outlook.
  2. Valitse Tiedosto > Lisää tili.
    Lisää tili
  3. Jos et ole vielä avannut Outlookia, näet aloitusnäytön.

4. Syötä Workspace Email -sähköpostiosoitteesi ja valitse Yhdistä.
    Kirjoita sähköpostiosoite
  5. Huomautus: Jos Outlook löytää Workspace Email -tilisi automaattisesti, anna salasanasi, valitse Yhdistä ja siirry sitten vaiheeseen 11.

6. Valitse POP tai IMAP.
    Lisäasetusvaihtoehdot
  7. Syötä Saapuva posti -kohdassa palvelin sekä portti.
  8. Annettavat tiedot... Palvelin Portti
    Saapuvan postin palvelin (IMAP) imap.secureserver.net 993
    Saapuvan postin palvelin (POP) pop.secureserver.net 995
  9. Jos käytät IMAP-salausmenetelmää, valitse luettelosta SSL/TLS.
    IMAP-tilin asetukset
  10. Jos käytät POP-protokollaa, valitse valintaruutu kohdassa SSL/TLS.
    POP-tilin asetukset

11. Syötä Lähtevä posti -kohdassa palvelin sekä portti:
    • Palvelin: smtpout.secureserver.net
    • Portti: 465
  12. Valitse luettelosta salausmenetelmäksi SSL/TLS.
  13. Valitse Seuraava.
  14. Anna salasanasi ja valitse Yhdistä.
    Anna salasana
  15. Kun näet vahvistuksen siitä, että sähköpostitilisi on lisätty, valitse Valmis.