Workspace Email -tilin yhdistämisen vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia sähköpostitilisi yhdistämisessä sähköpostiohjelmaan, voit kokeilla eri vianmääritysvaiheita. Voit edelleen tarkistaa sähköpostisi käyttämällä Verkkosähköpostia.

Tarkista SMTP-välitysasetukset

Varmista, että olet määrittänyt SMTP-välityksen sähköpostitilissäsi. Saat lisätietoja artikkelista SMTP-välitysasetusten tarkistaminen.

Tarkista postipalvelimiesi nimet

1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Työkalut > Sähköpostin asennuskeskus.
  3. Täällä näkyvät tulevan ja lähtevän postin palvelinten asetukset.

Muokkaa porttiasetuksiasi

Internetpalveluntarjoajasi saattaa estää sähköpostiohjelmasi oletusporttiasetukset. Voit käyttää näitä vaihtoehtoisia portteja käyttämälläsi palvelimen nimellä.

Ilman SSL:ää:

Protokolla Tyyppi Portti
IMAP Saapuva 143
POP Saapuva 110
SMTP Lähtevä 25, 80, 3535

SSL:n/TLS:n kanssa:

Protokolla Tyyppi Portti SSL/TLS
IMAP Saapuva 993 SSL
POP Saapuva 995 SSL
SMTP Lähtevä 465 SSL
SMTP Lähtevä 587 TLS

Sähköpostin rajoitusten tarkistus

Tietyt Workspace Email -tilin rajoitukset saattavat rajoittaa mahdollisuuttasi lähettää sähköpostia.

• Tarkista viestin koko.
  • Tarkista vastaanottajien määrä.
  • Varmista, ettet ole ylittänyt päivittäistä viestien välitysrajaasi. (Yksi välitys on yksi viesti/vastaanottaja SMTP-palvelun kautta, joten jos lähetät yhden viestin 30 ihmiselle, se lasketaan 30 välitykseksi.)