Workspace Login -käyttö

Loimmne Workspace Login -toiminnon tehdäksemme sinulle helpoksi käyttää kaikkia Työtila-sovelluksia.

Workspace Login antaa sinulle pääsyn Työtila-verkkoposti-, Online Storage-, Calendar-, Fax Thru Email- ja Easy Database for Websites-sovelluksiin yhdellä käyttäjänimellä ja salasanalla. Katso lisätietoja kohdassa: Workspace Email:in tarkistus.

Onko Workspace Login sopiva sinulle?

Jos jaat jonkun Työtila-sovelluksen muiden käyttäjien kanssa, et kenties halua käyttää Workspace Login -toimintoa. Kun käyttäjä kirjautuu johonkin Työtila-sovellukseen, he voivat päästä myös kaikkiin muihin Työtila-sovelluksiisi.