Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yhdistä GoDaddy -tilini Vimeoon

Voit ladata kolme videota, ennen kuin sinun on yhdistettävä GoDaddy- ja Vimeo -tilisi. Kun yhdistät tilisi, voit ladata lisää videoita, muokata videoita ja määrittää videosoittimen asetukset. Lue lisää GoDaddyn ja Vimeon välisestä kumppanuudesta .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa verkkosivuston editori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Lataa video sivustollesi, kuten esimerkiksi video otsikkoon .
    • Valitse otsikko ja sitten Kansikuva. Useimpien teemojen avulla voit lisätä videon otsikkoon. Tarvittaessa vaihda teemasi .
    • Valitse Video.
    • Valitse Vaihda video.
    • Vedä ja pudota videosi latausalueelle tai käytä Lisää video käyttääksesi tietokonettasi.
  5. Jos olet ylittänyt kolme ensimmäistä videotasi, valitse Yhdistä Vimeoon . Sinua pyydetään myös muodostamaan yhteys, jos valitset videon ja valitset sitten Muokkaa Vimeossa .
    • Jos olet uusi käyttäjä, anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Valitse sitten Liity sähköpostin kanssa . Voit myös luoda tilin Google -tilillesi.
    • Jos sinulla on jo Vimeo -tili, anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai yhdistä Googleen tai Facebookiin.
  6. Valitse Salli, jos haluat antaa GoDaddylle oikeuden integroitua Vimeo -tiliisi.

Lisätietoja

• Sinun täytyy muodostaa yhteys Vimeoon GoDaddy -tilisi kanssa vain kerran kaikille sivustoillesi. Lue lisää GoDaddyn ja Vimeon välisestä kumppanuudesta .
  • Kun olet yhdistänyt GoDaddy- ja Vimeo -tilisi, voit ladata jopa 10 videota viikossa, jopa 500 Mt viikossa, enintään 5 Gt. Jos haluat ladata lisää videoita viikossa tai enemmän videoita tai haluat edistyneemmän muokkauksen, voit päivittää tilisi lisämaksusta. Katso lisätietoja ja lisäominaisuuksia kohdasta Vimeon suunnitelmat ja hinnat.