Yhdistä GoDaddy -tilini Vimeoon

Voit ladata kolme videota, ennen kuin sinun on yhdistettävä GoDaddy- ja Vimeo -tilisi. Kun yhdistät tilisi, voit ladata lisää videoita, muokata videoita ja määrittää videosoittimen asetukset. Lue lisää GoDaddyn ja Vimeon välisestä kumppanuudesta .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa verkkosivuston editori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Lataa video sivustollesi, kuten esimerkiksi video otsikkoon .
    • Valitse otsikko ja sitten Kansikuva. Useimpien teemojen avulla voit lisätä videon otsikkoon. Tarvittaessa vaihda teemasi .
    • Valitse Video.
    • Valitse Vaihda video.
    • Vedä ja pudota videosi latausalueelle tai käytä Lisää video käyttääksesi tietokonettasi.
  5. Jos olet ylittänyt kolme ensimmäistä videotasi, valitse Yhdistä Vimeoon . Sinua pyydetään myös muodostamaan yhteys, jos valitset videon ja valitset sitten Muokkaa Vimeossa .
    • Jos olet uusi käyttäjä, anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Valitse sitten Liity sähköpostin kanssa . Voit myös luoda tilin Google -tilillesi.
    • Jos sinulla on jo Vimeo -tili, anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai yhdistä Googleen tai Facebookiin.
  6. Valitse Salli, jos haluat antaa GoDaddylle oikeuden integroitua Vimeo -tiliisi.

Lisätietoja

• Sinun täytyy muodostaa yhteys Vimeoon GoDaddy -tilisi kanssa vain kerran kaikille sivustoillesi. Lue lisää GoDaddyn ja Vimeon välisestä kumppanuudesta .
  • Kun olet yhdistänyt GoDaddy- ja Vimeo -tilisi, voit ladata jopa 10 videota viikossa, jopa 500 Mt viikossa, enintään 5 Gt. Jos haluat ladata lisää videoita viikossa tai enemmän videoita tai haluat edistyneemmän muokkauksen, voit päivittää tilisi lisämaksusta. Katso lisätietoja ja lisäominaisuuksia kohdasta Vimeon suunnitelmat ja hinnat.