Yhdistä Instagram-tilisi Facebook-sivuun

Ennen kuin voit yhdistää Instagram-syötteen sivustoosi tai hallita Instagramia saadaksesi InSight-tietoja, sinun on siirryttävä Instagram-yritystilillesi ja yhdistettävä se Facebook-yritystiliisi.

Vaaditaan: Ennen kuin aloitat, varmista,että käytössäsi on oikeantyyppinen Instagram- ja Facebook-tili. Henkilökohtaiset tilit eivät toimi.
  1. Siirry Instagram-sovellukseen puhelimellasi tai tabletillasi ja kirjaudu sisään.
  2. Siirry profiilisi.
  3. Valitse Muokkaa profiilia.
  4. Valitse yrityksen tietojen alla Sivu.
  5. Valitse sivu, jonka haluat yhdistää Instagram-tiliisi.
    • Jos et näe tätä sivua, et ehkä ole kyseisen sivun ylläpitäjä. Tarkista sivun asetuksista Facebookissa, minkä tason käyttöoikeudet sinulla on.
    • Jos yhteyden muodostaminen onnistui, näet sivusi profiilikuvan.