Yhdistä Overiin GoDaddy-tilillä

Luo huomiota herättävää visuaalista sisältöä mille tahansa alustalle ilman graafisen suunnittelun taitoja.

Over Pro on maksuton kaikille käyttäjille 31.10. asti. Tämän jälkeen Over Free on saatavilla kaikille käyttäjille. Over Pro sisältyy Website Builder Premium -sopimuksiin ja sähköisen kaupankäynnin sopimuksiin (katso sopimukset ja hinnat) sekä Digitaalisen markkinoinnin pakettiin.

Overiin voidaan kirjautua kolmella tavalla GoDaddy-tilillä:

• Website Builder- ja Digitaalisen markkinoinnin paketti -tuotteissa.
  • Verkossa.
  • Over-mobiilisovelluksella (Android tai iOS).

Huomautus: Kun käytät Overia verkkosivuston tai sovelluksen kautta, kirjaudu sisään GoDaddy-tililläsi, jotta pääset nauttimaan Over Pron eduista ja jotta saat kuvasi helposti käytettäviksi sivustosi kuvakirjastosta.

Eri kirjautumisvaihtoehtojen (esim. Apple, Facebook tai Google) käyttö luo eri tilejä. Yhteen tiliin tallennetut projektit eivät näy toisessa tilissä.

Website Builder

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder tai Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse haluamasi sivuston kohdalla.
  3. Siirry kohtaan Markkinointi > Sisällön luonti.
  4. Aloita luominen tai aloita Uusi projekti Suunnittelueditorilla tai avaa Omat projektit. Lue lisää sosiaalisen median tai sivuston kuvan luomisesta.

Verkossa

1. Siirry osoitteeseen madewithover.com.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Aloita luominen tai aloita Uusi projekti Suunnittelueditorilla tai avaa Omat projektit. Lue lisää sosiaalisen median tai sivuston kuvan luomisesta.
  5. Huomautus: Jos et näe olemassa olevaa projektiasi, valitse Koontinäyttö ja palaa kohtaan Website Builder tai Digitaalisen markkinoinnin paketti. Siirry sitten toiseen sivustoon valitsemalla Omat tuotteet nimesi alta oikeassa yläkulmassa.

Mobiilisovelluksen kautta

1. Siirry laitteesi sovelluskauppaan (iOS tai Android).
  2. Etsi Over ja lataa sovellus.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Aloita luominen tai aloita Uusi projekti Suunnittelueditorilla tai avaa Omat projektit. Lue lisää sosiaalisen median tai sivuston kuvan luomisesta.