Yhdistä GoDaddy Payments pankkitililleni

Kun olet rekisteröitynyt GoDaddy Payments -palveluun, linkitä pankkitilisi. Tämä varmistaa, että verkossa käsittelemäsi varat siirretään pankkitilillesi johdonmukaisesti.

1. Kirjaudu sisään MAKSUT Keskus (käytä GoDaddy -käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Pankkitili .
  3. Valitse Lisää pankkitili .
  4. Suorita tietoturvahaaste loppuun ja valitse sitten Vahvista .
  5. Kirjaudu sisään pankkitilisi tunnistetiedoilla tai anna manuaalisesti tilinumero ja reititysnumero.
  6. Salli käyttöoikeus tapahtumahistoriaasi, tilinhaltijatietoja ja tilin saldoa varten.

Kun pankkitilisi on yhdistetty onnistuneesti GoDaddy -tiliisi, voit saada maksun jopa 24 tunnissa.