Yhdistä sivustoni verkkotunnukseen, joka on rekisteröity muualla

Yhdistä sivustosi verkkotunnukseen, joka on jo omistuksessa, mutta joka sijaitsee toisen palveluntarjoajan kanssa tai on GoDaddy -palvelussa eri tilillä.

Muita vaihtoehtoja ovat:

Huomautus: Verkkosivustosi isännöinnin kustannukset eivät ole erillisiä verkkotunnuksesi kustannuksista . Jos sinulla on ilmainen kokeilu, sinun täytyy rekisteröityä maksulliseen sopimukseen. Vertaile paketteja ja hintoja .

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse verkkotunnuksesi vierestä Hallitse .
  6. Jos sitä pyydetään, valitse Omistan jo verkkotunnuksen .
  7. Valitse Valitse verkkotunnus tai Vaihda verkkotunnus .
  8. Anna verkkotunnuksesi ja laajennuksesi ilman www -etuliitettä. Syötä esimerkiksi omajulkaisusivusto.com, ei www.mycoolsite.com.
  9. Valitse Jatka .
  10. Uudessa ikkunassa näytämme sinulle erityisesti sivustoasi koskevia tietoja. Kirjaudu sisään DNS -palveluntarjoajallesi tai muulle GoDaddy -tilillesi ja muuta DNS -tietueesi uusiksi tiedoiksi. Kysy DNS -palveluntarjoajalta, jos tarvitset apua.
  11. Kun olet muuttanut DNS -tietueitasi, palaa tänne ja valitse Olen valmis, jatka määritystä .
  12. Tarkista, että verkkotunnus on oikea ja se on valittu vaihtoehto. Valitse sitten Tallenna & Julkaise tai Tallenna . Muutoksesi eivät näy muille, ennen kuin julkaiset ne.

Yhteyden muodostaminen GoDaddy -verkkotunnukseesi kestää yleensä muutaman minuutin, mutta voi kestää jopa 72 tuntia.