No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yhdistä sivustosi Instagramiin

Kun lisäät Instagram -syötteen verkkosivustollesi, voit näyttää viestejäsi ja luoda entistä yhdistetyämmän kokemuksen sivustollasi vieraileville ihmisille.

Vaaditaan: Ennen kuin aloitat, sinulla on oltava Instagram -ammattilaistili (yritys tai sisällöntuottaja), sinulla on oltava Facebook -yritystili ja sinun on liitettävä Instagram -ammattilaistili ja Facebook -yritystili toisiinsa.

Tarkista Suunnitelmat ja hinnoittelu -sivulta, onko Instagram -yhteyden muodostaminen mahdollista pakettitasollasi, kielelläsi ja maassasi.

1. Tarkista, että olet yhdistänyt sivustosi Facebookiin. Jos et ole, yhdistä se.
  2. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  3. Avaa sivustosi.
    • Website Builder: Vieritä alas kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi vierestä.
    • Digitaalinen markkinointi: Vieritä alas verkkomarkkinointiin ja valitse Hallitse sivustosi vierestä.
  4. Nyt voit muodostaa yhteyden Instagramiin.
    • Website Builder: Valitse hallintapaneelinäkymässä valikosta Markkinointi > Instagram .
      Siirry Koontinäytöstä kohtaan Markkinointi ja sitten Instagram
    • Digitaalinen markkinointi: Valitse koontinäytönäkymästäsi valikosta Sosiaaliset tiedot ja listaukset > Instagram .
      Siirry Koontinäytöstä kohtaan Sosiaalinen luettelo ja sitten Instagram
  5. Valitse Muodosta Facebook-yhteys.
  6. Valitse Instagram-profiili, jonka haluat yhdistää.