Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Yhdistä Stripeen

Ensin sinun on muodostettava yhteys Stripeen, jotta Stripe -maksutapa voidaan ottaa käyttöön kaupassasi. Voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisen valikon WooCommerce -kohdasta Asetukset .
  3. Valitse Maksut -välilehti.
  4. Paikanna Stripe maksutapaluettelosta ja valitse Määritä .
  5. Käy läpi näkyviin tuleva ohjattu Stripe Connect -asennus ja määritä yhteys.
  6. Kun olet valmis, sinut ohjataan takaisin WriCommerce -sovelluksen Stripe -asetussivulle, josta näet yhteyden tilan.

Stripe on nyt liitettävä ja otettava myymälääsi automaattisesti käyttöön.