Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yhdistä Twitter

Näin voit yhdistää Twitterin sosiaaliseksi sisäänkirjautumisvaihtoehdoksi, jolla asiakkaat voivat kirjautua sisään WooCommerce -myymälääsi.

Vaaditaan: WooCommerce Social Login on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.

Luo uusi sovellus

Jotta voit yhdistää WooCommerce -kauppasi Twitteriin, sinun on luotava Twitter -sovellus.

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen apps.twitter.com .
  2. Valitse Luo sovellus ja määritä seuraavat:
    • Nimi: Anna nimi, jonka käyttäjät näkevät valtuuttaessaan kirjautumisensa.
    • Kuvaus: Lyhyt kuvaus näkyy myös käyttäjäkohtaisessa valtuutusnäytössä.
    • Verkkosivusto: Anna verkkosivustosi URL -osoite (esimhttp://www.coolexample.com/ ) .
    • Takaisinsoiton URL -osoite: Hanki tämä WordPress -koontinäytön WooCommerce -asetuksista. Siirry Sosiaalinen sisäänkirjautuminen -välilehteen, napsauta Twitteriä ja kopioi takaisinsoiton URL -osoite asetusten yläosassa.
  3. Hyväksy kehittäjäsopimus ja valitse Luo Twitter -sovellus .
  4. Hallitse uutta sovellusta ja siirry Asetukset -välilehteen.
  5. Varmista, että Salli tämän sovelluksen käytön kirjautumisessa Twitteriin -asetus on käytössä, ja valitse sitten Tallenna .
  6. Valitse Avaimet ja käyttöoikeustunnukset -välilehti ja kopioi API -avain ja API -salaisuus . Näiden avulla lopetat asetusten määrittämisen WooCommerce -palvelussa.

Anna sovelluksen tiedot

1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja napsauta Asetukset .
  3. Valitse Sosiaalinen sisäänkirjautuminen -välilehti ja napsauta Twitteriä .
  4. Valitse Ota Twitter käyttöön .
  5. Anna API -avain ja API -salaisuus , jonka kopioit Twitteristä.
  6. Valitse Tallenna muutokset .
Takaisin alkuun

Katso alla olevista linkeistä ohjeita muiden sosiaalisen median kirjautumistapojen yhdistämiseksi: