Yhdistä verkkotunnuksen vanhenemispäivät

ConsoliDaten avulla voit synkronoida päivämäärät, jolloin .com- ja .net -verkkotunnuksesi uusitaan. Tämä vaihtaa uusimispäivämäärät alkuperäisestä rekisteröintipäivämäärästä valitsemaasi päivämäärään. Voit ConsoliDate verkkotunnuksen uusimispäivämäärät kerran vuodessa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat yhdistää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta Uusi ja sitten Yhdistä vanhentumispäivät .
    yhdistää verkkotunnukset
  4. Valitse uusi uusimispäivämäärä . Tämän päivämäärän on oltava yli kaikkien valittujen verkkotunnusten nykyisen vanhenemispäivän.
  5. Valitse valintaruutu hyväksyäksesi ConsoliDaten käyttöehdot.
  6. Valitse Maksa ja suorita ostoksesi loppuun.