No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yhdistä verkkotunnuksen vanhenemispäivät

ConsoliDaten avulla voit synkronoida päivämäärät, jolloin .com- ja .net -verkkotunnuksesi uusitaan. Tämä vaihtaa uusimispäivämäärät alkuperäisestä rekisteröintipäivämäärästä valitsemaasi päivämäärään. Voit ConsoliDate verkkotunnuksen uusimispäivämäärät kerran vuodessa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat yhdistää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta Uusi ja sitten Yhdistä vanhentumispäivät .
    yhdistää verkkotunnukset
  4. Valitse uusi uusimispäivämäärä . Tämän päivämäärän on oltava yli kaikkien valittujen verkkotunnusten nykyisen vanhenemispäivän.
  5. Valitse valintaruutu hyväksyäksesi ConsoliDaten käyttöehdot.
  6. Valitse Maksa ja suorita ostoksesi loppuun.