Yhdistä verkkotunnukseni uusimispäivämäärät

Synkronoi .com- ja .net -verkkotunnusten uusimispäivämäärät ConsoliDaten kanssa. Voit mukauttaa verkkotunnustesi uusimispäivämäärän ja asettaa ne uusittaviksi samanaikaisesti.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Konsolidoi päivämäärät .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi konsolidointipäivät .
  4. Valitse uusi uusimispäivämäärä . Valitse tulevaisuuden päivämäärä, joka ylittää kaikkien valittujen verkkotunnusten nykyisen vanhenemispäivän.
  5. Valitse Maksa ja suorita ostoksesi loppuun.