No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yhdistä verkkotunnukset verkkosivustolleni

Kotisivukone suunnittelijoille voi yhdistää verkkosivustosi muihin verkkotunnuksiin. Verkkotunnusten sidonnan avulla voit yhdistää sivustosi jopa 10 verkkotunnukseen - sekä testin URL -osoitteen. Saat tasaisen vierailukokemuksen muokkaamalla tietokoneella ja mobiilisivustolla käytettäviä sivustomalleja ennen verkkotunnusten sitomista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Valitse Hallitse verkkosivustoa -kohdassa Määritä verkkotunnus sivustoa varten .
    Määritä verkkotunnus sivustoa varten
  3. Lisää verkkotunnuksesi:
    • Jos haluat lisätä verkkotunnuksen, joka sinulla on jo GoDaddy -palvelussa, napsauta Valitse omistamasi verkkotunnus ... ja valitse sitten verkkotunnuksesi.
      Valitse jo omistamasi verkkotunnus
    • Jos verkkotunnuksesi ei ole GoDaddy -palvelussa, napsauta Lisää ulkoinen verkkotunnus ... Anna verkkotunnuksesi nimi, napsauta kohtaa Sidota verkkotunnus , noudata annettuja ohjeita ja napsauta sitten Valmis .
      Sidota verkkotunnus
    • Jos haluat ostaa uuden verkkotunnuksen, napsauta Hanki uusi verkkotunnus . Voit hakea verkkotunnusta ja suorittaa kaikki ostoksesi.
      Hanki uusi verkkotunnus

Huomautus: Voit sitoa verkkotunnukset vain oletussivulle etkä muihin sivuihin.

4. Kun olet lisännyt verkkotunnuksesi, valitse Määritä verkkotunnus .
  5. Alta Sivusto on tällä hetkellä sidottu -kohtaan voit tarkistaa, että sivustoosi on sidottu.
    Tarkista yhdistetyt verkkotunnukset
  6. Kun olet valmis, napsauta Valmis .

Lisätietoja

• Tarkista sivustosi käyttämällä mukana toimitettua testi -URL -osoitetta, joka voidaan valita kohdassa GoDaddy Ilmainen URL -osoite .