Kotisivukone Ohje

Yhdistäminen Squareen ensimmäisen kerran

Tuomalla Square-tilisi tuotteet Website Builder's -verkkokauppaan voit helpommin hallita tuotteita molemmissa. Näin yhdistät Square-tilisi verkkokauppaasi ensimmäisen kerran. Kun yhdistät Square-tilisi, voit tarvittaessa tuoda lisää Square-tuotteita.

Huomautus: Tämä toiminto ei ole käytettävissä mobiililaitteilla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Kun kauppasi tulee näkyviin, valitse Hallitse kauppaa.
  3. Napsauta yläosan Kauppa-palkkia ja valitse sitten Lisää tuote.
    valitse Lisää tuote
  4. Napsauta Lisää tuote -ikkunan yläosassa Yhdistä ollessasi Onko sinulla Square-tili? -osiossa.
    valitse Yhdistä
  5. Kirjaudu Square-tiliisi tai luo tili. (Tätä ei tarvitse toistaa seuraavalla tuontikerralla.)
    luo tili tai kirjaudu sisään
  6. Käynnistä prosessi napsauttamalla Tuo. Toiminnon kesto riippuu siitä, kuinka paljon Square-tuotteita sinulla on.
    valitse Tuo
  7. Kun toiminto on valmis, näkyviin tulee Tuonti onnistui -viesti.
    tuonti onnistui
  8. Valitse Näytä tai Valmis nähdäksesi tuodut Square-tuotteet tuotelistassasi, joka näkyy Myyntikanavat-sarakkeessa. (Jos tuotteisiin sisältyy luokka, se näkyy Luokka-sarakkeessa.)
    Square-tuonnit lisätty

Huomautus: Saat myös sähköpostiviestin, kun tuonti on valmis.