VPS4-verkkohotelli Ohje

Yhteyden muodostaminen neljännen sukupolven Windows-palvelimeen etätyöpöytätoiminnon kautta

Voit hallita neljännen sukupolven Windows-palvelintasi käyttämällä Microsoftin Etätyöpöytäyhteyttä (RDC).

Huomautus: Jos käytät hallittua tai täysin hallittua palvelinta, sinun täytyy ehkä ottaa käyttöön järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet ennen kuin voit muodostaa yhteyden Etätyöpöytäyhteyden kautta.

1. Käynnistä Etätyöpöytäyhteys Windows-tietokoneellasi.
  2. Anna neljännen sukupolven palvelimen IP-osoite ja valitse Yhdistä.
  3. Kysyttäessä anna palvelimesi käyttäjänimi ja salasana ja valitse sitten OK.