Ohje

4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yhteyden muodostaminen Windows-palvelimeen etätyöpöytätoiminnon kautta

Voit hallita Windowsia palvelimellasi käyttämällä Microsoftin Etätyöpöytäyhteyttä (RDC).

  1. Käynnistä Windows-koneellasi Etätyöpöytäyhteys.
  2. Anna palvelimesi IP-osoite.
  3. Anna käyttäjätunnus ja salasana.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.