Oman Ota yhteyttä -osion mukauttaminen

Ota yhteyttä -osio on tehokas työkalu yhteyden luomiseksi asiakkaisiisi. Käytä sitä osoitteen ja sijainnin, aukioloaikojen, sähköpostin, puhelinnumeron ja WhatsApp-tietojen jakamiseen. Ottaessaan yhteyttä sinuun ihmiset voivat valita, lisätäänkö heidät sähköpostimarkkinointisi tilaajaluetteloon.

Asiakkaat voivat myös lähettää lomakkeen liitteineen. Kun asiakas täyttää lomakkeen, skannaamme sen virusten ja haittaohjelmistojen varalta ennen kuin se saapuu määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivuston editori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Ota yhteyttä -osiosi.
    • Jos sinulla ei ole Ota yhteyttä -osiota tai jos haluat lisätä toisen sellaisen, siirry sivun alueeseen, johon haluat lisätä osion.

Huomautus: WhatsApp-keskustelupainike, yhteydenottolomake ja aukioloajat ovat Ota yhteyttä -sivustoeditoriruudun aliosioita. Valitse Ota yhteyttä -linkki, jos haluat palata pääosioon, tai valitse Valmis, jos olet tehnyt muutoksia.

5. Valitse asettelu ja malli, joita haluat käyttää Ota yhteyttä -osiossasi.
  6. Valitse WhatsApp-keskustelupainike, jos haluat keskustella asiakkaidesi kanssa sovelluksessa.
    • Kytke päälle Näytä WhatsApp-keskustelupainike -vaihtopainike.
    • Anna WhatsApp-numerosi.
  7. Valitse Ota yhteyttä -lomake, jos haluat, että kävijät voivat ottaa sinuun yhteyttä.
    • Anna Lähetä viesti: -kenttään sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa viestit.
    • Kytke päälle Näytä vaihtoehto sähköpostilistalle liittymistä varten -vaihtopainike, jotta voit saada luvan lähettää markkinointisähköposteja.
    • Järjestä Muokkaa lomakekenttiä -osiossa lomakkeen kentät vetämällä ne haluamaasi kohtaan.
    • Jos haluat lisätä mukaan muita kenttiä, valitse Lisää. Anna Kentän nimi ja Syötteen tyyppi ja valitse sitten Valmis.
    • Valitse kenttä, jos haluat muokata sen nimeä, tehdä siitä pakollisen tai poistaa sen. (Sähköposti-kenttää tai Lähetä-painiketta ei voi poistaa.)
    • Salli tiedostojen lähetys kytkemällä päälle Liitteet-vaihtopainike. Kunkin tiedoston on oltava alle 10 Mt, ja kaikkien liitteiden on oltava yhteensä alle 15 Mt.

Huomautus: Asiakkaat voivat lähettää seuraavien tyyppisiä tiedostoja:

Mediatiedostot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .mp4, .m4a, .vid, .qt, .mov, .mpeg, .mpga, .mp2, .mp2a, .mp3, .m2a, .m3a, .msvideo, .ogg, .3gpp, .webm, .webp, .flac, .wav, .tiff, .mkv, .mk3d ja .mks.
    Asiakirjat: .doc, .docx, .dot, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .odp, .odt, .potx, .ppsx, .pdf, .txt, .text, .conf, .def, .list, .log, .in ja .ini.
    Muut: .zip, .otf, .woff ja .woff2.

8. Jos haluat lisätä yrityksesi aukioloajat tai päivittää niitä, valitse Aukioloajat.
    • Kytke päälle Näytä aukioloajat -vaihtopainike.
    • Määritä kunkin päivän aukioloajat valitsemalla kyseinen viikonpäivä, myös päivät, jolloin yrityksesi on suljettuna.
  9. Muokkaa Otsikkoa, toista Otsikkoa, Kuvausta ja yhteystietoja tarpeen mukaan. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, sitä ei näytetä ennen kuin siihen lisätään tekstiä.
  10. Jos haluat lisätä kartan tai päivittää sitä, varmista, että olet antanut osoitteen, ja kytke sitten päälle Näytä kartta -vaihtopainike. Jos kartalla oleva merkki ei ole oikeassa kohdassa, siirrä sitä valitsemalla Säädä sijaintia.
  11. Voit katsoa ulkoasun tietokone- ja mobiiliversion valitsemalla Esikatselu. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.