Yhteydenottolomakkeen piilottaminen tai näyttäminen

Oletuksena näkyvä Ota yhteyttä -lomake mahdollistaa sen, että vierailijat voivat lähettää sinulle kysymyksiä sivustostasi. Jos et tarvitse sitä, voit piilottaa sen – ja näyttää sen tarvittaessa myöhemmin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä alas Ota yhteyttä -osaan ja napsauta sitä.
  4. Napsauta osan Yhteydenottolomake-kohtaa.
    Napsauta Yhteydenottolomake-kohtaa
  5. Näytä yhteydenottolomake on oletusasetuksena (vihreä). Piilota lomake (tai näytä se, jos se oli aikaisemmin piilotettu) napsauttamalla painiketta.
    oletusasetuksena on Näytä yhteydenottolomake Piilota tai näytä yhteydenottolomake napsauttamalla painiketta

Huomautus: Jos yrityksesi toimii vain verkossa, voi olla aiheellista poistaa kaikki teksti Osoite- ja Aukioloajat-kentistä.

6. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta kaksi kertaa ja sitten Valmis.
  7. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto tai Julkaise.