No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yhteystietojen lisääminen ja hallinta verkkosähköpostissa

Työtilan verkkopostin osoitekirjan avulla voit tallentaa yhteystietojesi tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, postiosoitteet ja puhelinnumerot.

Yhteystietojen lisääminen osoitekirjaasi

1. Kirjaudu sisään Workspace -verkkosähköpostiin .
  2. Valitse Osoitekirja -valikosta Lisää pikayhteyshenkilö .
  3. Anna yhteyshenkilön tiedot ja napsauta sitten OK .

Osoitekirjan hallinta

1. Kirjaudu sisään Workspace -verkkosähköpostiin .
  2. Valitse Osoitekirja -valikosta Yhteystiedot .
  3. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja valitse sitten jokin seuraavista:
    • Muokkaa - Muuta yhteystietojesi tietoja.
    • Poista - Poista yhteystieto osoitekirjastasi.
    • Sähköposti - Kirjoita uusi viesti yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat tuoda yhteystietoluettelon CSV -tiedostosta, napsauta Tuo , napsauta Selaa , etsi tiedosto tietokoneeltasi, napsauta Avaa ja valitse sitten Tuo CSV .

Jos haluat viedä osoitekirjaasi, napsauta Vie , napsauta Vie CSV ja tallenna sitten tiedosto tietokoneellesi.